Поради нареченим для приголомшених весільних фото

Поради нареченим для приголомшених весільних фото
Найперше, що хочеться порадити нареченій – не забувати, що це ваш особливий, один із найкращих днів життя. Розслабтеся та отримуйте задоволення.
Для цього розподіліть організаційні питання між подружками нареченої та близькими членами сім'ї. В ідеалі, найміть організатора весілля, який буде якісно швидко та професійно вирішувати всі питання, що виникають у цей день.
Подружку нареченої попросіть підготувати вам сумочку, де буде зібрана «швидка допомога для нареченої»: вологі серветки, косметика, лак для волосся, колготки, ножиці, шпильки, голка з ниткою і т.п. Нехай вона знаходиться у неї або у легкодоступному місці.
Вибирайте візажиста професіонала. Спробуйте кілька видів макіяжу заздалегідь, щоб підібрати ідеальний для себе.
У весільній фотосесії великий акцент робиться на руки, акуратний манікюр має велике значення.
Не варто робити надто яскравий манікюр, а також використовувати блискітки у макіяжі. Яскраві нігті відволікатимуть увагу, а блискітки на фото відбивають спалах, тому виглядають просто як білі точки на обличчі.
Для фотосесії приготування нареченої слід вибрати світлу кімнату та прибрати звідти зайві речі. Якщо дозволяє бюджет, ідеальне місце для цього – номер у готелі, де є можливість створити особливу атмосферу для фотографій.
Якщо фотосесія передбачає тривалу прогулянку, не забудьте попросити подружку нареченої подбати про зручне перевірене змінне взуття.
Але найголовніше, пам'ятайте, що б не відбувалося навколо, цього дня ви одружуєтеся зі своєю спорідненою душею, і це найголовніше.