Основні моменти, на які варто звернути увагу, якщо ви організовуєте весілля самостійно.

Основні моменти, на які варто звернути увагу, якщо ви організовуєте весілля самостійно.

Починати підготовку до весілля необхідно щонайменше за три місяці, в ідеалі за півроку. Складіть докладний план дій, купіть календар планера для цього. Багато наречених створюють цілі альбоми з підготовки до весілля. Надалі вони зберігатимуть у собі потаємні деталі всіх хвилюючих етапів та приготувань до важливого дня.
Перше, що потрібно внести в план – це пошук банкетного залу, ресторану чи затишного кафе залежно від кількості гостей. Найголовніше, вибирайте те, що дійсно вам до вподоби.
Далі слідує пошук фотографа, оператора, тамади та музикантів. Часто весільні фотографи вже співпрацюють з операторами (і навпаки) та зможуть запропонувати вам людину, з якою вони злагоджено працюють у парі. Це дійсно важливо, оскільки фото та відеозйомка будуть в одній стилістиці.
Тамада та музиканти, звичайно ж, насамперед повинні подобатися вам. Тамада запропонує сценарій, який можна разом скоригувати під ваші побажання.
Заздалегідь слід подати заяву до РАГСу та обрати свідків. Хоча в Україні вже запущено пілотний проект, в рамках якого можна розписатися протягом кількох годин з моменту подання заяви. Сплануйте деталі виїзної церемонії, якщо не хочете розписуватись у РАГСі.
На обмірковування стилістики весілля, пошук нарядів нареченої та нареченого слід виділити достатньо часу, щоб не тільки підібрати все до смаку, а й максимально насолодитися цим процесом, без поспіху та насолоду.
Уточніть у вибраному ресторані, чи є у них потрібне технічне забезпечення. Заздалегідь затвердіть меню.
Також важливими пунктами у вашому плані відзначте: замовлення авто для гостей; декор та запрошення; коровай та весільний торт; маршрут весільної прогулянки.
Пам'ятайте, що підготовка до весілля стане захоплюючою подорожжю, якщо виділити на неї достатньо часу.