Весільний букет

Весільний букет 

Весільний букет є невід'ємною деталлю образу нареченої. Одні дівчата віддадуть перевагу лаконічному букету, перев'язаному стрічкою, інші букету зі шлейфом. Форм та варіантів букетів є неймовірна кількість. Як вибрати свій?
Букет нареченої – це акцент в образі, тому найголовніше, щоб він поєднувався із сукнею, зачіскою, прикрасами та макіяжем.
Для невисоких дівчат підійде маленький букетик, тоді як високі дівчата сміливо можуть підібрати букет-водоспад. Більш об'ємний та подовжений букет підійде повним дівчатам.
Домовитеся з флористом про букет заздалегідь, розкажіть про свій образ і разом підберіть квіти та кольорову гаму. Також обговоріть питання доставки букета. Обов'язково скажіть флористу, якщо у вас є алергія, щоб виключити певні квіти.
Намагайтеся не використовувати в букеті квітів з яскраво вираженим запахом, оскільки букет супроводжуватиме вас протягом усього дня.
Можна підбирати колірну гаму букета відповідно до пори року, але, на мій погляд, головне в букеті – це його «розмова» з нареченою. Він символом того, що любить наречена: квіти, форма, відтінки. Букет передає її настрій і навіть певною мірою світопис.
Нехай ваш букет буде саме таким!