Весільні тренди 2024

Весільні тренди 2024

Для початку хочеться відзначити, що цього року популярні унікальні весільні концепції, які розробляються весільними організаторами для конкретної пари в індивідуальному порядку.
Весілля стає творчим проектом, оформлення дедалі сміливішим, що кидає виклик правилам і традиціям.
За версією Pantone колір року – кораловий. Цей колір ідеальний для флористичного оформлення, для подружок нареченої, весільного текстилю.
Підвісні конструкції, незвичайні геометричні форми, поєднання повітряних штор та зелені – це те, що у 2024 створить загадкову атмосферу, легкість та романтику, а також послужить чудовим антуражем для фото.
Природні мотиви, натуральні матеріали та природна палітра кольорів залишаються важливими принципами в оформленні весілля для багатьох пар. Дедалі більше популярні весілля, організовані за принципом екологічності та усвідомленого споживання.
Насамперед молодята відмовляються від зрізаних квітів, замінюючи їх на рослини в горщиках. Для букета нареченої флористи пропонують численні варіанти, які за красою не поступляться букету живих квітів.
Оформлення весільних тортів стає особливим видом мистецтва. Цього року кондитери пропонують художній розпис з торта, 3D ефекти, декор фруктами та кристалами.
Окремі столики з частуваннями та міні барні стійки у різних місцях весільного дійства – це знахідка для літніх весіль, що проходять на відкритих майданчиках. Вишукано у плані оформлення, а також зручно та комфортно для гостей.
Весільний костюм замість сукні – ще один сміливий виклик традиціям. Не кожна дівчина захоче поміняти дитячу мрію чудової сукні на штани, але для тих, хто любить кидати виклик, цей тренд припаде до душі.
Для наречених, які все-таки віддадуть перевагу платтям, мода пропонує сукню «повітряну хмару», легку, ніжну, що летить.
Незвичайні аксесуари, вінтажна біжутерія, масивні прикраси, пір'я, мерехтливий декор на сукні – ще один весільний тренд 2024 року.
Для нареченого цього року свобода вибору!
У моді костюм, з частинами різних кольорів та матеріалів. Чорний класичний пропонується замінити на бордовий та коричневий, у клітку або твідовий.
Будьте в тренді, але не забувайте, що на своєму весіллі законодавцями моди ви!