Як організувати бюджетне весілля?

Як організувати бюджетне весілля?

Як організувати бюджетне весілля, не відмовляючись від мрії про чудове свято.

Насамперед, пам'ятайте, що важливо виділити на підготовку достатньо часу, наприклад, 6 місяців.
Складання весільного бюджету дозволить наочно оцінити майбутні витрати та відмовитися від непотрібного, пріоритетно поставивши бажане.
Виділіть у списку найголовніше. Це місце проведення весільні образи, підрядники, якісна їжа, розваги.
Найкраще організувати всю весільну програму в одному місці (на скільки це можливо). Це дозволить скоротити витрати. Також вибираючи дорожчий ресторан або майданчик, ви відразу будете певною мірою забезпечені стильним декором, якісною їжею, зможете виділити місце для фотозони (їх не обов'язково робити кілька, можна обійтися однією, але ідеально продуманою).
Відмовтеся від усього, що створює кількість, зосередивши свою увагу на якості. Найкраще менше, але ефектніше. Наприклад, замість гори недорогих насолод, краще замовити смачний торт, який стане шедевром вашого свята.
Пам'ятайте, що дешевий декор виглядає дешево. Мінімалістичне та елегантне, при цьому якісне оформлення справить враження на гостей та дозволить зробити чудові фото.
Професійний організатор. Звучить дорого, але в ньому є сенс, тому що він допоможе зробити гарне весілля під конкретний бюджет. Просто тому, що він професіонал, який любить свою справу.
Якщо ви виділите достатньо часу на підготовку, то зможете промоніторити ринок та знайти все необхідне у правильному співвідношенні «ціна-якість». Завчасна підготовка дозволить не переплачувати за терміновість виконання послуг, а раннє бронювання ресторану можна порадувати приємною знижкою.
Не варто відмовляти собі в дівич-вечорі/хлопчаку, пробному макіяжі та зачісці. Потім будете жалкувати про те, що не провели феєричний вечір із найближчими та вірними друзями. А без пробного макіяжу та зачіски є ризик залишитися без бажаного образу у день весілля.
Яким би не був ваш весільний бюджет, творчий настрій та трохи креативу допоможуть створити незабутнє свято у найкращий день вашого життя!